C.P.R.

CPR: maak van je deadline een lifeline

Stop met uitstelgedrag en werk gestructureerd aan je doel! Met het CPR deadlinepakket geef je jezelf accountability en structuur. We denken samen na over je weekplanning en verplichtingen en motiveren je om vol te houden, op de langere termijn.

In dit traject:

  • Krijg je een online intake, waarin je kunt invullen waar je mee aan de slag wil gaan en wat de beste belmomenten zijn.
  • We vragen ook hoe jouw week eruit ziet: hobbies, verplichtingen, kinderen, energieniveau?
  • We bellen je ter bevestiging en kennismaking en bespreken het verloop van de komende maanden, met doelen en subdoelen.
  • We gaan je bellen en houden je aan je woord.

We motiveren je, stellen slimme vragen en helpen je om het vol te houden. Een telefoontje duurt een half uur tot drie kwartier. Na elk telefoontje maken we een kort verslag van je vorderingen: hoe gaat het, waar loop je tegenaan, wat zijn je doelen, welke kleine veranderingen in je schema doen grootse dingen? Dit sturen we je toe, om na te lezen als je even extra motivatie nodig hebt.

Wil je een kortere periode aan de slag met alleen telefoontjes? Dan is er de Stroomstoot. Wil je dat we een half jaar lang uitgebreid met je meedenken en brainstormen om je creatieve proces te verstevigen? Kies dan voor de S.O.S.

Het Deadline Bureau gaat je achter de vodden zitten en juicht je toe. Na vier maanden en vier telefoontjes is je finishlijn in zicht. En heb je een solide werkritme, extra motivatie en vertrouwen gevonden waarmee je het project kunt afmaken (want net zoals in de sportschool moet je wel zelf het spierballenwerk doen).

Betalen kan veilig via Ideal en creditcard. Is er geen klik bij het eerste contactmoment, stuur ons dan een berichtje en dan storten we het aankoopbedrag terug. Wil je een factuur voor je bedrijf of in termijnen betalen, stuur dan even een mailtje.
Het deadlinebedrag is inclusief BTW. We gaan zorgvuldig om met data en privacy.

Over vier maanden kun je klaar zijn met wat je nu al zo lang uitstelt. Investeer in jezelf en start vandaag.