S.O.S.

Maak het eindelijk waar in een half jaar

Ben je je uitstelgedrag kotsbeu en wil je je patronen doorbreken? Wil je vastberaden, met steeds meer zelfinzicht aan het werk zijn de komende zes maanden? Het Deadline Bureau helpt je om je verantwoordelijkheid terug te pakken en je plannen eindelijk waar te maken.

Met de keuze voor een Deadline S.O.S. kies je voor jezelf. Wij begeleiden je met excentrieke motivatie, een mengvorm van intrinsieke en extrinsieke motivatie. Wij luisteren naar je verhaal, maken samen een plan en gaan je daarna bellen. Vriendelijk maar beslist helpen we jou om smoesjes en drempels te elimineren.  

Hoe werkt een S.O.S. traject?

Je vult je gegevens in en betaalt veilig via Ideal of creditcard. Dan volgt een online formulier voor de juiste gegevens en kiezen we een datum voor een persoonlijke intake (via beeldbellen). Samen gaan we brainstormen over je doel en je werkweek. We bespreken welke steun in de rug je nodig hebt, ontwarren je creatieve proces, maken een stappenplan op maat en bepalen samen de deadlinemomenten. En dan gaan we je zes keer bellen, gedurende een half jaar. 

We bieden een luisterend oor, denken met je mee. Maar zijn vooral heel duidelijk: heb je je doelen behaald? En waarom wel of niet? Ons telefoongesprek duurt gemiddeld 45 minuten. Als je een keer niet opneemt proberen we het op een later tijdstip nog een keer. Maar de telefoon op durven nemen hoort wel bij de moed die je nodig hebt om je droom waar te maken. We noteren inzichten en afspraken in een uitgebreid dossier, dat we na elk telefoongesprek updaten en aan je toesturen. Zodat je dit kunt nalezen op lastige momenten. Als het einde in zicht is plannen we een evaluatiegesprek. Zodat je vol energie en vertrouwen verder kunt gaan op jouw nieuwe pad.

Deze S.O.S duurt maximaal 6 maanden en bevat een intake, kennismaking en brainstorm via beeldbellen, zes uitgebreide telefoonsessies, een persoonlijk dossier en een evaluatie. Wil je een factuur voor je zaak of wil je liever in termijnen betalen? Stuur ons dan gerust een mail. 

Als je na de eerste kennismaking toch geen klik voelt, dan storten we het bedrag gewoon terug. Want we zijn zeker van onze zaak: met een deadline, een belofte en accountability stijg je de komende maanden boven jezelf uit. Wij helpen je de knop om te zetten en die innerlijke saboteur te saboteren.

Schakel het Deadline Bureau in. En maak je droom waar in een half jaar.