SOK-cadeau

Heb je vrienden, collega’s of familieleden die chronisch uitstelgedrag vertonen? Ze hebben het altijd over hun droom, maar lijken er nooit echt aan te beginnen. Geef ze dan een S.O.K. cadeau, een Schop Onder de Kont. Een mysterieus cadeau in een rode doos, met instructies hoe zij de komende drie maanden gestructureerd gaan werken aan die droom, via de Deadline Bureau methode.

Hoe werkt het? Vul je gegevens in en betaal veilig via Ideal of creditcard. Daarna sturen we je een mail waarin we uitgebreide informatie vragen over de ontvanger. Deze ontvangt vervolgens een rode doos in de brievenbus, met een SOK met het Deadline logo. Een witte sportsok, one size fits all, want er gaat vanaf nu gewerkt worden. In de doos zitten ook markers, een notitieblok en een brief met instructies over hoe ze de deadline kunnen gaan gebruiken:

  • Stap 1: een online intake met ons inplannen (hup uit die comfort zone).
  • Stap 2: tijdens die online kennismaking bepalen we een strategie op maat, wanneer de drie maanden ingaan en wanneer bellen het handigste is.
  • Er volgen drie telefoontjes, voor controle en motivatie.
  • Aan het einde van het traject, als er goed gewerkt is, dan sturen we ook de rechtersok op.

Uit privacyoverwegingen kunnen we geen informatie geven over de voortgang van de S.O.K. Maar we geven wel een seintje als de cliënt eindelijk in actie is geschoten en de intake heeft aangevraagd. We kunnen ook een persoonlijke boodschap zetten in de brief die bij het cadeaupakket zit, geef dat dan aan in de mail die we je sturen.

Help die arme uitsteller in je omgeving met een grappig én nuttig cadeau. Prijs: € 128,- inclusief BTW. Wil je een factuur, stuur dan even een mailtje, dan maken we dat in orde. Filmpje van hoe het cadeaupakket eruit ziet vind je hier.

Heb je nog andere vragen over dit cadeaupakket? Mail naar info@deadlinebureau.com. We kunnen ook een S.O.K. verzorgen voor een complete afdeling, ook in combinatie met een workshop. Help je dierbaren van denken naar doen met een deadline!