Hoe werkt het?

“Ik vind dit zo geniaal bedacht: Het Deadline Bureau. Dat zijn mensen die je kunt inschakelen om je achter je kont aan te zitten zodat je wél je deadline haalt. Zodat je boek afkomt bijvoorbeeld, of dat je een plannetje eindelijk uitwerkt. Ik kan me voorstellen dat er veel mensen in mijn netwerkje zitten voor wie dit een fantastische uitkomst is.”
(Katinka Polderman, cabaretière)

Testimonials:

“Kunst is voor veel mensen onbegrijpelijk, het maakproces bijna nooit een goed gespreksonderwerp. Ik hoefde niet eerst aan een coach uit te leggen waarom ik nou juist dit kunstproject wilde gaan doen. Sanny en Marloes gaan je gewoon bellen en stellen goede vragen. Dankjewel!”
(een anonieme Deadlineklant)

“Toen ik het artikel van Sanny & Marloes in Kek Mama las, wist ik het meteen: als ik ooit dat boek ging schrijven zou ik een deadline kopen. Ik heb veel mooie ideeën en begin overal met veel enthousiasme aan, maar zonder externe druk of deadline is er altijd wel iets anders dat even eerst kan. Nu ben ik een jaar vrij om te schrijven en zijn Sanny & Marloes mijn stok achter de deur en supporter tegelijk. Heel duidelijk waar het op afspraken aankomt en tegelijk ook ondersteunend als ik soms te hard voor mezelf ben. Uiteindelijk moet ik het nog steeds zelf doen natuurlijk. Er zijn weken dat het lekker gaat en weken dat het minder of zelfs niet lukt met schrijven. Maar alleen al het feit dat ik weet dat ze er zijn en dat ik ze na een paar weken weer spreek, maakt me productiever.”
(Oeke van Boekel, Young Adult schrijver)

“Als ZZP solist is het geweldig om het gevoel te hebben dat je er niet alleen voor staat in je project om naar een doel toe te werken. Door Sanny en Marloes voelde ik de energie en back-up om de stappen er naartoe te zetten en me niet te laten afdwalen. Met hun regelmatige en vriendelijke checkups en de geïnteresseerde vragen, werkte ik gestaag door. Missie geslaagd, ik rondde mijn specialisatie en eindopdracht af en ben nu aan de slag als kinderyoga docent!”
(Anne van de Ban, City Yoga Middelburg)

Schakel het Deadline Bureau in!

Heb jij ook projecten die je maar niet afmaakt? Je hebt het te druk en stelt je plannen uit, je begint halfslachtig of helemaal nooit. Maar het blijft knagen. Wij zien het heel vaak. Voor anderen presteer je meestal prima. Je maakt iets goeds en hebt het op de afgesproken tijd gewoon af. Maar als je iets voor jezelf wil maken, dan is tijd vrijmaken lastig. Noodgevallen en betaald werk gaat toch weer voor. Je wacht op ideale omstandigheden. Volgende week of maand ga je echt beginnen. Of na die broodnodige vakantie.

Als het niet uitmaakt wanneer iets klaar is, dan komt een project maar traag op gang. Of nog erger: je begint er helemaal nooit aan. Want de agenda stroomt wel vol. Bij het Deadline Bureau kun je een deadline bestellen voor elk project waar nog geen einddatum op zit. Samen maken we een plan en bepalen we de eindstreep. Daarna gaan we je bellen, om je voortgang te controleren. Wij helpen je van denken naar doen. Zodat je je doel bereikt.

Uitstelgedrag is menselijk, want wie doet er nu écht graag moeilijke dingen in drukke tijden? Er zijn duizenden coaches, boeken en apps over uitstelgedrag. Wij zijn de shortcut. Geen lesprogramma, geen coaching, geen therapie. Ga doen wat je wil doen, met onze hulp. Wij bieden uitstellers, dromers en chaoten een deadlineplan en accountablity.

Voor wie?

Het Deadline Bureau is speciaal opgericht voor creatievelingen en ondernemers die veel plannen hebben, maar worstelen met het benutten van de tijd. En hun eigen projecten niet meer op de agenda krijgen. Want het is heel makkelijk om iedere dag te vullen met belangrijke to do’s voor anderen, maar lastig om voor jezelf die uren in te plannen en je daar ook aan te houden. Uren waarin je wil schrijven, schilderen, studeren, een bedrijf starten.

Hoe werkt het?

We maken een stappenplan op maat, kijken met een realistische blik naar je agenda en bepalen samen deadlinemomenten, tussentijdse momenten en een finishlijn. Wij bellen je om te checken of je wel echt bezig bent en motiveren je om door te gaan, om eindelijk af te maken wat je wil. Want projecten die alleen in je hoofd wonen tellen helaas niet. Zet jezelf op de agenda, nu is het tijd voor jou.

Pak extra accountability
met vijf simpele stappen:

  1.  Denk na over je situatie en lees de deadlines door. Kies het pakket dat je het meeste aanspreekt: klein, middel of groot.
  2. Koop je deadline, veilig via Mollie/Ideal. Voor internationale klanten hebben we een creditcard-oplossing.
  3. We sturen je een online intakeformulier waarin je ons een duidelijke schets van je situatie kunt geven: hoeveel uren heb je echt in de week, wanneer wil je graag gebeld worden en wanneer niet.
  4. Wij gaan je daarna mailen en bellen. Je hebt een werkplan en duidelijke ijkpunten. En een eindpunt om naar toe te werken. We maken een dossier aan van je vorderingen, zodat je het op moeilijke momenten terug kunt lezen.
  5. Net zoals bij de sportschool moet je het wel zelf gaan doen. Maar wij motiveren je. Is er toch geen klik na het eerste telefoontje? Neem dan contact met ons op, dan storten we het bedrag gewoon terug. Niets te verliezen, alles te winnen.

Nog meer deadlines? Ik heb al zoveel stress.

We snappen je helemaal. We verdrinken in verplichtingen en de tijd lijkt veel te snel te gaan. Elke dag biedt duizend keuzes. Maar heb je een plan voor wat je het meeste nodig hebt, waar je hart van gaat zingen? Een start- en een eindtijd? Regelmaat?

Wij zijn in 2020 het Deadline Bureau begonnen omdat we als zzp’ers alle deadlines haalden voor klanten en ons gezin, maar wel steeds wegstreepten wat ons energie en plezier gaf. Schrijven, tekenen, hardlopen, dansen. Alleen als je dat op de agenda zet en echt doet, trouw durft te zijn aan jezelf, dan komen er veranderingen in je leven. En bewandel je steeds meer je eigen pad.

Ik wil iets merkwaardigs of buitenissigs doen en schaam me een beetje.

Het maakt ons niet uit wat je wil bereiken, we hoeven zelfs niet precies te weten wat het is. Wij zijn open minded cheerleaders, bieden telefoontjes aan en een schema. En zetten zo vriendelijke druk op het maakproces, het doen.

Zet die stap. Koop een deadline in de shop.
Of schrijf je in op de nieuwsbrief om het toch nog even uit te stellen. 🙂