Het Deadline Bureau bestaat drie jaar!

In maart 2024 bestaat het Deadline Bureau drie jaar!

Zo klonk het in 2021 bij Jan Willem Staat Op, op Radio Twee in de ochtend. Met een soundbite van een zeer strenge Marloes, een fragment uit de grappige documentaire die Omroep Zeeland over ons maakte:

Ons Deadline Bureau kwam o.a. langs bij Linda, Jinek, Kek Mama, Libelle, Grazia, het AD en de Telegraaf.
We gaan met volle kracht vooruit, met een Engelse website, workshops en een boek. Aan de lezers van onze nieuwsbrief geven we een S.O.K. weg, die je voor jezelf mag inzetten of die je aan een dierbare cadeau kunt geven. 
Degene die altijd vertelt over een droom (een roman, podcast, kunstproject, reis, eigen bedrijf, nieuwe site…) maar er nooit echt aan begint.

Je krijgt van ons een mooie rode doos toegestuurd. Met daarin een uitnodiging voor een intake bij het Deadline Bureau. En een witte sok. Heb je twee maanden later goed gewerkt aan je project en alle telefoontjes aangenomen, dan krijg je ook de rechtersok.

Meedoen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. En vul daarna het wedstrijdformulier in.

Dank aan iedereen die ons heeft geholpen de afgelopen jaren. Zoals Maven Publishing, Sofie Loyens, Katinka Polderman, Pim van den Berge van Omroep Zeeland en ons toffe team van experts: Codetikkers voor de website, Martien Luteijn positioning & design voor ons mooie logo en het advies om lekker film noir te gaan, maar dan in de eighties. Rem van den Bosch maakte prachtige foto’s en Pavla Serifoglu verzorgde de styling.

En natuurlijk veel dank aan onze Deadline cliënten voor het vertrouwen en de lol en alle journalisten die ons maffe idee direct begrepen.

Liefs,
Sanny en Marloes